Met de camper door Nederland

Ben je nog nooit met een camper op vakantie geweest maar denk je erover om er een aan te schaffen? Of lijkt het je leuk om in de zomer een paar weken met een camper rond te trekken maar wil je eerst wat ervaring opdoen? Denk dan eens aan een korte trektocht in eigen land. Niets is leuker dan een camper te huren en een weekje Nederland te ontdekken.

Een camper aan de haven

Campervakantie in de lente

De lente is een perfect jaargetijde om korte tripjes met de camper in eigen land te maken. Ben je gebonden aan de schoolvakanties, dan kun je lekker profiteren van de meivakantie. De dagen worden steeds langer en de natuur is nu op haar mooist. Een korte vakantie met de camper is volop genieten.

Jij en je camper

En waarom zou je ver weg gaan? In Nederland valt ook nog zoveel te ontdekken. Juist dichtbij huis kun je de camper goed uitproberen. Je hoeft geen vreemde taal te spreken, of te wennen aan buitenlands verkeer. Je hebt geen gedoe met slechte wegen, nee je kunt je volledig concentreren op je camper en zo ervaren hoe leuk het is om ermee rond te rijden en erin te slapen.

Voor het eerst een camper huren

Als je voor het eerst een camper huurt is het verstandig je eerst goed te laten voorlichten. Er zijn zoveel soorten en maten campers. Bij een goed verhuurbedrijf kun je binnenlopen en zullen ze je rondleiden en advies geven over welke camper bij jouw situatie past. Je zult verrast zijn hoe compleet alle moderne campers ingericht zijn. Ook goed om te weten: met de nieuwste dieselmotoren rij je altijd binnen de gestelde milieueisen.

De NKC app

Ga je met de camper op pad, dan is het heel handig om de app van de Nederlandse Kampeerclub (NKC) te downloaden. Daarin zoek je heel gemakkelijk alle campings, camperplaatsen en camperservicepunten op. Zo hoef je niet ver van tevoren je reis uit te stippelen. Je rijdt gewoon totdat je geen zin meer hebt en je app navigeert je naar alle mogelijkheden om te overnachten. De app is gratis voor leden van NKC. Als je een camper huurt bij Recreatiestalling Numansdorp, dan krijg je er een jaarlang gratis lidmaatschap van NKC bij en kun je dus ook meteen gebruik maken van deze app.

Overnacht eens op een camperplaats

In Nederland mag je niet wildkamperen maar er zijn wel camperplaatsen. Dat zijn plekken waar je met je camper de nacht mag doorbrengen. Soms zijn er voorzieningen, bijvoorbeeld als je bij een jachthaven kunt parkeren. Maar vaak is er helemaal niets. Dit is natuurlijk alleen maar avontuurlijk omdat je met je camper van alle gemakken voorzien bent. En je komt zo wel op plekken waar je anders nooit zou overnachten, midden in een stad bijvoorbeeld of onderaan een dijk. Voor een camperplaats betaal je meestal maar de helft van wat je voor een nachtje op de camping kwijt bent.

Inspiratie

Nederland kent heel veel verschillende landschappen, er valt altijd weer iets nieuws te ontdekken. Rij van de Zeeuwse kust door de grensstreek naar het Limburgse heuvellandschap. Of langs de molens van Kinderdijk, via de Veluwe naar de nieuwe wildernis in Flevoland. Rij over de hunebedden-high way in Drenthe en langs de afsluitdijk naar de bollenvelden in Noord-Holland. En zo kan ik nog een heleboel streken opnoemen waar je absoluut een keer geweest moet zijn. Is het niet nu, dan wel tijdens een ander tripje met de camper. Want pas op, eenmaal een camper gehuurd? Dan raak je verslaafd aan het vrije leven! 

Boek direct een huurcamper

Wil je ook graag eens een camper uitproberen? Boek dan een huurcamper bij Recreatiestalling Numansdorp. Wij verhuren nieuwe campers al vanaf €575,- per week. Kom langs en ervaar zelf de vrijheid en luxe van een compleet ingerichte nieuwe camper. Of check ons aanbod en de beschikbaarheid direct op www.carva.nl/verhuur/campers.

Meer blogs

Kamperen is een avontuur voor iedereen_

Kamperen is een avontuur voor iedereen_

26 november 2019

Een campervakantie wordt steeds populairder, wij merken dat maar al te goed want er is alweer heel wat geboekt voor deze zomer. Maar als je dacht dat kamperen alleen iets voor de zomervakantie is, dan heb je het mis. Want een trektocht in de herfst of het voorjaar is ook heel erg mooi en vaak nog een stuk avontuurlijker. 

4 campertypes - welke past bij mij?

19 september 2019

Het omgebouwde busje met geblokte gordijntjes en een stel gitaar spelende hippies bij het kampvuur kom je nog maar zelden tegen. De campers van nu zijn een stuk comfortabeler, veiliger en sneller. Maar de romantiek van het kamperen is nog springlevend! In deze blog vertellen we je over de 4 types campers en hoe je erachter komt welke bij jou past.

Goedkoper met de camper

Goedkoper met de camper!

26 augustus 2019

Met een camper kom je op plekken waar je nog nooit was geweest en worden uitstapjes ineens een stuk goedkoper! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Oktoberfest in München?

Onderhoudtips voor camper en caravan

Onderhoudtips voor camper en caravan

04 juli 2019

De vakantie kan bijna beginnen! Maar vergeet niet de camper of caravan voor je vertrekt te checken, te testen en te poetsen. Een camper of caravan staat vaak lange tijd stil in de stalling. Om er dan meteen een lange reis mee te gaan maken is niet verstandig. En wie wil er nou onderweg voor vervelende verrassingen komen te staan? Met deze handige tips ga je goed voorbereid op pad!

Tolwegen

Tolwegen; handig als je haast hebt.

07 juni 2019

Haast hoort niet bij vakantie. Tijdens een vakantie wil iedereen altijd onthaasten. Maar de meeste mensen die naar het vakantieverblijf toe rijden hebben superveel haast. Ze willen op tijd op hun bestemming aankomen om daar helemaal tot rust te komen. En dan snel weer naar huis! Daarvoor zijn tolwegen heel handig. In deze blog vertellen we je waar je rekening mee moet houden op de diverse tolwegen in Europa.

Vakantie gezin bij camper

Huur een camper voor een duurzame vakantie

09 mei 2019

Steeds meer mensen krijgen last van vliegschaamte. Bekruipt jou ook al het gevoel dat je iets moet uitleggen als je zegt dat je het vliegtuig pakt naar je vakantiebestemming? ‘Wij vliegen niet zo vaak’, is het excuus, of ‘ik compenseer mijn vlucht door een boom te planten…’ Maar je kunt ook een ander soort vakantie kiezen. 

Een camper aan de haven

Met de camper door Nederland

09 april 2019

Ben je nog nooit met een camper op vakantie geweest maar denk je erover om er een aan te schaffen? Of lijkt het je leuk om in de zomer een paar weken met een camper rond te trekken maar wil je eerst wat ervaring opdoen? Denk dan eens aan een korte trektocht in eigen land. Niets is leuker dan een camper te huren en een weekje Nederland te ontdekken.

10 tips voor een campervakantie in het voorjaar

10 tips voor een campervakantie in het voorjaar

01 maart 2019

Het kan niet anders of het prachtige lenteachtige weer eind februari, heeft veel kampeerharten sneller doen slaan. Want waarom wachten met kamperen tot de zomer? Met een camper kun je net zo makkelijk vakantie vieren in (het vroege) voorjaar. En het is ook nog eens stukken goedkoper dan in het hoogseizoen. In deze blog lees je tips voor een campervakantie in het voorseizoen.

Campers aan waterkant

Ga op avontuur met een huurcamper

04 februari 2019

Begint het bij jou ook alweer te kriebelen en heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan? Je hebt er vast al wel over nagedacht wat je dit jaar gaat wil gaan doen. Wordt het weer een appartement of huisje huren? Ga je naar dezelfde camping als vorig jaar of…ga je deze zomer op avontuur?

Contact

Beleggingsmaatschappij Carva B.V
Havenkade 2
3281 LS Numansdorp

Tel: 0186 - 652960
Bank: IBAN: NL 27 RABO 0184 3376 90
Email: carva@planet.nl

Privacy Statement

Partners en aangesloten partijen
Volg ons ook via:

Gemiddeld beoordeeld met 4,1 van 5, totaal aantal beoordelingen 31 bij Google.nl. Schrijf ook een review!