huur een camper

Huur een camper bij Carva.nl

Wilt u deze vakantie naar de bergen, het strand of houdt u toch meer van het bos? Met een huurcamper kunt u gaan en staan waar u wilt. Ongeëvenaarde vrijheid, of u nu in één bepaald gebied wilt blijven of meerdere plekken wilt ontdekken tijdens een road trip. Maak uw vakantiedromen werkelijkheid en huur een camper bij Carva.nl. Want dat is hét begin van een fijne en onbezorgde campervakantie.

Camper verhuur voor iedereen

Als u een camper gaat huren, wilt u natuurlijk een camper die afgestemd is op uw wensen en hoeveel mensen u meeneemt. Wij snappen dit maar al te goed. Daarom vindt u in onze campervloot veel verschillende type huurcampers. Eén ding hebben ze wel allemaal gemeen: ze zijn voorzien van alle gemakken en komen standaard met luxe extra’s.

Zo zijn al onze campers uitgerust met een airco, heerlijk voor op warme dagen. Of wat dacht u van een luifel zodat u op de juist regenachtige dagen ook lekker buiten kunt zitten? Ook aan een complete keukeninventaris en een fietsendrager is gedacht. En twijfelt u over het rijden in een camper? Geen nood, alle campers in onze vloot mogen bestuurd worden met het standaard rijbewijs B. Wat houdt u nog tegen?

  • Vast huurtarief met week + eenmalige boekingskosten
  • Standaard luxe extra’s (arico, luifel, fietsendrager ect.)
  • Gratis lidmaatschap NKC, dé camperclub van Europa
  • Persoonlijke service en uitleg voor vertrek
  • Gratis stalling voor uw eigen auto tijdens de vakantie

Huur een camper vanaf €575,-

Ondanks dat onze campers altijd tot de luxe klasse behoren, houden wij onze tarieven scherp. U huurt bij ons al een camper vanaf €575,- per week. Dit is inclusief uitleg en de luxe extra’s die we eerder al noemden. Ook over de stalling van uw eigen auto hoeft u zich geen zorgen te maken – deze mag tijdens uw campervakantie gratis geparkeerd worden in onze beveiligde stalling.

Stippel uw reis uit en huur een camper bij Carva.nl, dat kan eenvoudig online maar u bent natuurlijk ook van harte welkom op onze locatie in Numansdorp.

Contact

Beleggingsmaatschappij Carva B.V
Havenkade 2
3281 LS Numansdorp

Tel: 0186 - 652960
Bank: IBAN: NL 27 RABO 0184 3376 90
Email: carva@planet.nl

Privacy Statement

Partners en aangesloten partijen
Volg ons ook via:

Gemiddeld beoordeeld met 4,1 van 5, totaal aantal beoordelingen 31 bij Google.nl. Schrijf ook een review!