Goedkoper met de camper!

Goedkoper met de camper

Met een camper kom je op plekken waar je nog nooit was geweest en worden uitstapjes ineens een stuk goedkoper! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Oktoberfest in München?

Beierse tradities en lekker Duits bier

Het Oktoberfest is een festival voor jong en oud, boordevol tradities. Anders dan de naam doet vermoeden, start het Oktoberfest al in september. Om precies te zijn op 21 september om 12.00 uur, als de burgemeester van München ‘O’zapft is!’ roept (het biervat is geopend!) en het eindigt op 6 oktober. Het gratis festival speelt zich voornamelijk af op de Theresienwiese. Daar vind je grote en kleine biertenten met in totaal meer dan 8.000 zitplaatsen aan de bekende lange tafels. Er worden parades in de stad gehouden, er zijn kermisattracties, er is live kapelmuziek, veel traditionele Duitse gerechten en bijna iedereen loopt in lederhosen en dirndl. De sfeer is gemoedelijk en contacten zijn zo gelegd!

Flexibel met de camper

Omdat er elk jaar duizenden bezoekers naar de stad komen om de historische Beierse cultuur te vieren, is het niet gemakkelijk om (betaalbare) overnachtingsplaatsen te vinden. Hotels rekenen de hoofdprijs en de kans dat je nu nog een kamer vindt is niet erg groot. Maar met de camper ben je natuurlijk zo flexibel als het maar kan. Uiteraard mag je met de camper niet in de stad overnachten, maar er zijn volop camperplaatsen en campings in de buurt waar je wel een plekje kunt vinden. Zorg er wel voor dat je een plaats reserveert om teleurstellingen te voorkomen.

Neem de tijd

De reis naar München duurt per camper ongeveer 9 uur. Maar waarom zou je haasten? Beieren is een prachtige deelstaat waar je ook heerlijk kunt wandelen en fietsen. Reken voor een bezoek aan het Oktoberfest een of twee dagen en knoop er dan nog een paar dagen aan vast om lekker bij te komen. Je hebt je eigen comfortabele huisje toch bij je! Zo heb je alweer een heerlijke nazomervakantie in het vooruitzicht.

Camper huren met korting

Heb je zelf geen camper? Dan is de nazomer hét moment om er een uit te proberen.  Recreatiestalling Numansdorp heeft een uitgebreid assortiment campers voor 2 tot 5 personen. Check snel welke camper het best bij jou past op www.WijverhurenCampers.com. En wat het nog leuker maakt: als je nu een last-minuteboeking doet, krijg je bovendien €75,00 korting! Voor alle boekingen die je doet voor 2020 gelden ook nog eens de prijzen van 2019. Dus wees er snel bij want op=op.

Meer blogs

Kamperen is een avontuur voor iedereen_

Kamperen is een avontuur voor iedereen_

26 november 2019

Een campervakantie wordt steeds populairder, wij merken dat maar al te goed want er is alweer heel wat geboekt voor deze zomer. Maar als je dacht dat kamperen alleen iets voor de zomervakantie is, dan heb je het mis. Want een trektocht in de herfst of het voorjaar is ook heel erg mooi en vaak nog een stuk avontuurlijker. 

4 campertypes - welke past bij mij?

19 september 2019

Het omgebouwde busje met geblokte gordijntjes en een stel gitaar spelende hippies bij het kampvuur kom je nog maar zelden tegen. De campers van nu zijn een stuk comfortabeler, veiliger en sneller. Maar de romantiek van het kamperen is nog springlevend! In deze blog vertellen we je over de 4 types campers en hoe je erachter komt welke bij jou past.

Goedkoper met de camper

Goedkoper met de camper!

26 augustus 2019

Met een camper kom je op plekken waar je nog nooit was geweest en worden uitstapjes ineens een stuk goedkoper! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Oktoberfest in München?

Onderhoudtips voor camper en caravan

Onderhoudtips voor camper en caravan

04 juli 2019

De vakantie kan bijna beginnen! Maar vergeet niet de camper of caravan voor je vertrekt te checken, te testen en te poetsen. Een camper of caravan staat vaak lange tijd stil in de stalling. Om er dan meteen een lange reis mee te gaan maken is niet verstandig. En wie wil er nou onderweg voor vervelende verrassingen komen te staan? Met deze handige tips ga je goed voorbereid op pad!

Tolwegen

Tolwegen; handig als je haast hebt.

07 juni 2019

Haast hoort niet bij vakantie. Tijdens een vakantie wil iedereen altijd onthaasten. Maar de meeste mensen die naar het vakantieverblijf toe rijden hebben superveel haast. Ze willen op tijd op hun bestemming aankomen om daar helemaal tot rust te komen. En dan snel weer naar huis! Daarvoor zijn tolwegen heel handig. In deze blog vertellen we je waar je rekening mee moet houden op de diverse tolwegen in Europa.

Vakantie gezin bij camper

Huur een camper voor een duurzame vakantie

09 mei 2019

Steeds meer mensen krijgen last van vliegschaamte. Bekruipt jou ook al het gevoel dat je iets moet uitleggen als je zegt dat je het vliegtuig pakt naar je vakantiebestemming? ‘Wij vliegen niet zo vaak’, is het excuus, of ‘ik compenseer mijn vlucht door een boom te planten…’ Maar je kunt ook een ander soort vakantie kiezen. 

Een camper aan de haven

Met de camper door Nederland

09 april 2019

Ben je nog nooit met een camper op vakantie geweest maar denk je erover om er een aan te schaffen? Of lijkt het je leuk om in de zomer een paar weken met een camper rond te trekken maar wil je eerst wat ervaring opdoen? Denk dan eens aan een korte trektocht in eigen land. Niets is leuker dan een camper te huren en een weekje Nederland te ontdekken.

10 tips voor een campervakantie in het voorjaar

10 tips voor een campervakantie in het voorjaar

01 maart 2019

Het kan niet anders of het prachtige lenteachtige weer eind februari, heeft veel kampeerharten sneller doen slaan. Want waarom wachten met kamperen tot de zomer? Met een camper kun je net zo makkelijk vakantie vieren in (het vroege) voorjaar. En het is ook nog eens stukken goedkoper dan in het hoogseizoen. In deze blog lees je tips voor een campervakantie in het voorseizoen.

Campers aan waterkant

Ga op avontuur met een huurcamper

04 februari 2019

Begint het bij jou ook alweer te kriebelen en heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan? Je hebt er vast al wel over nagedacht wat je dit jaar gaat wil gaan doen. Wordt het weer een appartement of huisje huren? Ga je naar dezelfde camping als vorig jaar of…ga je deze zomer op avontuur?

Contact

Beleggingsmaatschappij Carva B.V
Havenkade 2
3281 LS Numansdorp

Tel: 0186 - 652960
Bank: IBAN: NL 27 RABO 0184 3376 90
Email: carva@planet.nl

Privacy Statement

Partners en aangesloten partijen
Volg ons ook via:

Gemiddeld beoordeeld met 4,1 van 5, totaal aantal beoordelingen 31 bij Google.nl. Schrijf ook een review!