Goedkoop camper huren

Goedkoop camper huren

Goedkoop een camper huren? Dat doe je bij carva.nl ! Wij hebben een ruim aanbod huurcampers waarmee je er onbezorgd en tegen een aantrekkelijke prijs op uit kunt trekken. Wordt het een reisje langs de kust of ga je liever voor een roadtrip? Het is helemaal aan jou.

Goedkoop een camper huren al vanaf €575,- per week

Als je goedkoop een camper wilt huren, wil je daarmee natuurlijk geen afbreuk doen aan service en comfort. Wij denken daar net zo over. Onze huurcampers zijn dan ook van alle gemakken voorzien. Zo zijn al onze campers standaard voorzien van een luifel, keukeninventaris en fietsendrager én beschikken alle voertuigen over airco.

Betaalbare huurcampers voor iedereen

Wil je met z’n tweetjes op pad of juist met meerdere mensen? Bij ons kun je terecht voor goedkope huurcampers die geschikt zijn tot wel vijf personen. En wist je dat al onze campers bestuurd mogen worden met het standaard rijbewijs B? Kortom: een goedkope camper huren doe je bij carva.nl !

Wil je meer weten over de mogelijkheden of advies over welke camper het beste bij jouw wensen past? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Liever meteen boeken? Dat kan ook, ga dan snel naar onze boekingspagina.

Contact

Beleggingsmaatschappij Carva B.V
Havenkade 2
3281 LS Numansdorp

Tel: 0186 - 652960
Bank: IBAN: NL 27 RABO 0184 3376 90
Email: carva@planet.nl

Privacy Statement

Partners en aangesloten partijen
Volg ons ook via:

Gemiddeld beoordeeld met 4,1 van 5, totaal aantal beoordelingen 31 bij Google.nl. Schrijf ook een review!