Ga op avontuur met een huurcamper

Campers aan waterkant

Begint het bij jou ook alweer te kriebelen en heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan? Je hebt er vast al wel over nagedacht wat je dit jaar wil gaan doen. Wordt het weer een appartement of huisje huren? Ga je naar dezelfde camping als vorig jaar of…ga je deze zomer op avontuur? Lekker toeren, blijven overnachten waar je maar wilt, genieten van prachtige uitzichten, heerlijke stranden of mooie bergen. Zonder regels en gedoe maar wel van alle gemakken voorzien? Kies dan voor een campervakantie. Want een vakantie met de camper is echt met niets anders te vergelijken.

Vrijheid is blijheid

Een campervakantie is pure vrijheid! Zodra je in de kampeerwagen stapt is je vakantie begonnen. Geen gestress of lange wachtrijen. En kom je toch in een file terecht, geen nood. Je pakt de eerstvolgende afslag en neemt een andere route. Want met een camper ben je zo flexibel als wat. En als je moe bent van het rijden, dan zoek je een plekje om de nacht door te brengen, lekker in je eigen bed, die beter is dan in menige hotelkamer. Geen gedoe met tent opzetten of bed opmaken. Zodra de motor uit is, ben jij klaar. Je kookt je eigen potje buiten op de bbq of in je compleet ingerichte keuken. En de wc en douche, die heb je gewoon bij je. Als je daar niet blij van wordt!

Actief in je eigen tempo

Elke dag is er weer iets nieuws te ontdekken voor het hele gezin. En je hoeft echt niet ver te reizen want het is overal mooi. Geniet van een actieve vakantie in je eigen tempo en op je eigen manier. Neem je racefiets of mountainbike mee voor een wielervakantie in de bergen. Of zoek de mooiste duikplekjes op; plek zat voor al je duikgear. Ga op zoek naar de beste visstekjes en als ze even niet willen bijten, dan rij je toch gewoon een stukje verder! Ook als je geen lange wandelingen kunt maken omdat de kinderen nog klein zijn of als je slecht ter been bent, kun je juist met een camper heel veel zien van de omgeving. 

Boek een huurcamper

Wil jij ook op avontuur? Boek dan snel een huurcamper bij Recreatiestalling Numansdorp. Wij verhuren nieuwe campers al vanaf €575,- per week. Ervaar zelf de vrijheid en luxe van een compleet ingerichte camper. Check ons aanbod en de beschikbaarheid direct op www.carva.nl/verhuur/campers of bezoek ons tijdens de Vervat Kampeerbeurs in Rotterdam. Op 16 en 17 februari wordt deze supergezellige beurs weer georganiseerd in de grote Vervat kampeerbelevingswinkel aan de Stadionweg. De toegang is gratis.

Meer blogs

Kamperen is een avontuur voor iedereen_

Kamperen is een avontuur voor iedereen_

26 november 2019

Een campervakantie wordt steeds populairder, wij merken dat maar al te goed want er is alweer heel wat geboekt voor deze zomer. Maar als je dacht dat kamperen alleen iets voor de zomervakantie is, dan heb je het mis. Want een trektocht in de herfst of het voorjaar is ook heel erg mooi en vaak nog een stuk avontuurlijker. 

4 campertypes - welke past bij mij?

19 september 2019

Het omgebouwde busje met geblokte gordijntjes en een stel gitaar spelende hippies bij het kampvuur kom je nog maar zelden tegen. De campers van nu zijn een stuk comfortabeler, veiliger en sneller. Maar de romantiek van het kamperen is nog springlevend! In deze blog vertellen we je over de 4 types campers en hoe je erachter komt welke bij jou past.

Goedkoper met de camper

Goedkoper met de camper!

26 augustus 2019

Met een camper kom je op plekken waar je nog nooit was geweest en worden uitstapjes ineens een stuk goedkoper! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Oktoberfest in München?

Onderhoudtips voor camper en caravan

Onderhoudtips voor camper en caravan

04 juli 2019

De vakantie kan bijna beginnen! Maar vergeet niet de camper of caravan voor je vertrekt te checken, te testen en te poetsen. Een camper of caravan staat vaak lange tijd stil in de stalling. Om er dan meteen een lange reis mee te gaan maken is niet verstandig. En wie wil er nou onderweg voor vervelende verrassingen komen te staan? Met deze handige tips ga je goed voorbereid op pad!

Tolwegen

Tolwegen; handig als je haast hebt.

07 juni 2019

Haast hoort niet bij vakantie. Tijdens een vakantie wil iedereen altijd onthaasten. Maar de meeste mensen die naar het vakantieverblijf toe rijden hebben superveel haast. Ze willen op tijd op hun bestemming aankomen om daar helemaal tot rust te komen. En dan snel weer naar huis! Daarvoor zijn tolwegen heel handig. In deze blog vertellen we je waar je rekening mee moet houden op de diverse tolwegen in Europa.

Vakantie gezin bij camper

Huur een camper voor een duurzame vakantie

09 mei 2019

Steeds meer mensen krijgen last van vliegschaamte. Bekruipt jou ook al het gevoel dat je iets moet uitleggen als je zegt dat je het vliegtuig pakt naar je vakantiebestemming? ‘Wij vliegen niet zo vaak’, is het excuus, of ‘ik compenseer mijn vlucht door een boom te planten…’ Maar je kunt ook een ander soort vakantie kiezen. 

Een camper aan de haven

Met de camper door Nederland

09 april 2019

Ben je nog nooit met een camper op vakantie geweest maar denk je erover om er een aan te schaffen? Of lijkt het je leuk om in de zomer een paar weken met een camper rond te trekken maar wil je eerst wat ervaring opdoen? Denk dan eens aan een korte trektocht in eigen land. Niets is leuker dan een camper te huren en een weekje Nederland te ontdekken.

10 tips voor een campervakantie in het voorjaar

10 tips voor een campervakantie in het voorjaar

01 maart 2019

Het kan niet anders of het prachtige lenteachtige weer eind februari, heeft veel kampeerharten sneller doen slaan. Want waarom wachten met kamperen tot de zomer? Met een camper kun je net zo makkelijk vakantie vieren in (het vroege) voorjaar. En het is ook nog eens stukken goedkoper dan in het hoogseizoen. In deze blog lees je tips voor een campervakantie in het voorseizoen.

Campers aan waterkant

Ga op avontuur met een huurcamper

04 februari 2019

Begint het bij jou ook alweer te kriebelen en heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan? Je hebt er vast al wel over nagedacht wat je dit jaar gaat wil gaan doen. Wordt het weer een appartement of huisje huren? Ga je naar dezelfde camping als vorig jaar of…ga je deze zomer op avontuur?

Contact

Beleggingsmaatschappij Carva B.V
Havenkade 2
3281 LS Numansdorp

Tel: 0186 - 652960
Bank: IBAN: NL 27 RABO 0184 3376 90
Email: carva@planet.nl

Privacy Statement

Partners en aangesloten partijen
Volg ons ook via:

Gemiddeld beoordeeld met 4,1 van 5, totaal aantal beoordelingen 31 bij Google.nl. Schrijf ook een review!