campers te huur

Campers te huur

Camper te huur gezocht? Huur dan een camper bij carva.nl Wij hebben een groot assortiment luxe huurcampers, al vanaf €575,- per week. Al onze campers kunt u rijden met het standaard rijbewijs B. U bent met een camper van Carva dus helemaal klaar voor een onbezorgde vakantie.

Luxe camper te huur

Wij vinden dat de vakantie een onbezorgde tijd moet zijn, al onze campers zijn dan ook voorzien van luxe extra's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een luifel, een fietsendrager en een airco. Ook aan alle keukenwaar is gedacht.

camper van het jaar te huur

Voordelig op pad met de camper van het jaar

Onze populairste camper is er niet zo maar eentje; hij werd niet voor niets verkozen tot de camper van het jaar 2018. Dit zeer luxe model heeft een heel groot panoramadak. Niet alleen het licht in de camper dat je hierdoor krijgt is geweldig, maar wat dacht je van het uitzicht op de sterren?

 De Adria Coral Axess 600 SL is geschikt voor vakantiegezelschappen tot drie personen. Door zijn complete uitrusting heb je alles bij de hand en ben je comfortabel onderweg. Je hoeft dus alleen nog maar je route uit te stippelen en te gaan rijden. En deze camper is al te huur voor €575,- per week…

Boek online of kom langs

Boek vandaag nog jouw huurcamper online. Wil je liever persoonlijk advies inwinnen? Kom dan langs  in onze vestiging in Numansdorp, naast de A29 tussen Rotterdam en Bergen op Zoom.

 Fijne vakantie!

Contact

Beleggingsmaatschappij Carva B.V
Havenkade 2
3281 LS Numansdorp

Tel: 0186 - 652960
Bank: IBAN: NL 27 RABO 0184 3376 90
Email: carva@planet.nl

Privacy Statement

Partners en aangesloten partijen
Volg ons ook via:

Gemiddeld beoordeeld met 4,1 van 5, totaal aantal beoordelingen 31 bij Google.nl. Schrijf ook een review!