camper huren in juli?

Camper te huur juli

Camper te huur juli? Bij carva.nl huur je in juli een luxe camper voor jouw vakantie. Wij hebben een groot assortiment luxe huurcampers. Al onze campers kun je al rijden met het standaard rijbewijs B. Instappen en wegrijden dus!

 Een vakantie moet een onbezorgde tijd zijn, al onze campers zijn dan ook voorzien van luxe extra’s. Denk hierbij aan een luifel, fietsendrager en airco. Ook aan alle keukenwaar is gedacht. Wel zo fijn!

Voordelig op pad

We hebben een ruim assortiment campers met slaapplaatsen tot 5 personen. Een van onze meest populaire modellen is de Adria Coral Axess 600 SL, in 2018 verkozen tot camper van het jaar. Dit zeer luxe model heeft een heel groot panoramadak. Niet alleen het licht in de camper dat je hierdoor krijgt is geweldig, maar wat dacht je van het uitzicht op de sterren?

camper van het jaar te huur

Geen onverwachte kosten

Wij verhuren het hele jaar door campers. In het hoogseizoen is de minimale huurtijd twee weken, daarbuiten één week. Wij houden van duidelijkheid en hanteren vaste huurprijzen per week en daarbij eenmalige boekingskosten. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Boek online of kom langs

Bekijk ons aanbod hier op de pagina camper te huur en boek vandaag nog jouw huurcamper. Wil je liever persoonlijk advies inwinnen? Kom dan langs  in onze vestiging in Numansdorp, naast de A29 tussen Rotterdam en Bergen op Zoom. Bellen mag natuurlijk ook.

Fijne vakantie!

Contact

Beleggingsmaatschappij Carva B.V
Havenkade 2
3281 LS Numansdorp

Tel: 0186 - 652960
Bank: IBAN: NL 27 RABO 0184 3376 90
Email: carva@planet.nl

Privacy Statement

Partners en aangesloten partijen
Volg ons ook via:

Gemiddeld beoordeeld met 4,1 van 5, totaal aantal beoordelingen 31 bij Google.nl. Schrijf ook een review!