camp te huur augustus

Camper te huur augustus

Camper te huur augustus? Bij carva.nl huur je in augustus een luxe camper voor jouw vakantie. Al onze campers kun je al rijden met een rijbewijs B. Instappen, wegrijden en genieten van je vakantie dus!

Een vakantie moet er zijn om van te genieten, al onze campers zijn dan ook standaard voorzien van luxe extra’s. Bijvoorbeeld een luifel, fietsendrager en een airco. Ook aan alle keukenwaar is gedacht. Wel zo fijn!

Voordelig op pad

We hebben een ruim assortiment campers met slaapplaatsen tot 5 personen. Een van onze meest populaire modellen is de Adria Coral Axess 600 SL, in 2018 verkozen tot camper van het jaar. Dit luxe model heeft een groot panoramadak. Niet alleen het licht in de camper dat je hierdoor krijgt is geweldig, maar wat dacht je van het uitzicht op de sterren?

camper van het jaar te huur

Geen onverwachte kosten

Wij hebben het hele jaar door campers te huur. In het hoogseizoen is de minimale huurtijd twee weken, daarbuiten één week. Wij houden van duidelijkheid en hanteren vaste huurprijzen per week en daarbij eenmalige boekingskosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Boek online of kom langs

Bekijk ons aanbod op de pagina camper te huur en boek vandaag nog jouw huurcamper. Wil je liever persoonlijk advies inwinnen? Kom dan langs  in onze vestiging in Numansdorp, naast de A29 tussen Rotterdam en Bergen op Zoom. Bellen mag natuurlijk ook.

Fijne vakantie!

Contact

Beleggingsmaatschappij Carva B.V
Havenkade 2
3281 LS Numansdorp

Tel: 0186 - 652960
Bank: IBAN: NL 27 RABO 0184 3376 90
Email: carva@planet.nl

Privacy Statement

Partners en aangesloten partijen
Volg ons ook via:

Gemiddeld beoordeeld met 4,1 van 5, totaal aantal beoordelingen 31 bij Google.nl. Schrijf ook een review!